Livsstil

Hur fungerar människor egentligen?

Varför förstår inte människor enkel information?

Godmorgon tisdag. Det blev inte mycket mer uppdatering i går eftersom jag fixade vid stugan , vattnade blommor både inne och ute och plockade ihop lite och sen på eftermiddagen kände jag att huvudvärken smög sig på och det var tid att köra hem till lägenheten för ett par dagar och fixa inför jobb.

När jag parkerar bilen i garaget och kommer in i trapphuset så möts jag av en stank av sopor. Det stank verkligen helvete och lite till. Vi har fått både brev hem, lappar överallt och även mailat att sopnedkastet ännu en gång är ur funktion ( japp vi har fortfarande sopnedkast i trapphuset). För bara någon vecka sedan var det stopp och då hittade dom elektronik i sopnedkastet och sen åtgärdade dom problemet. Nu är det stopp igen och stanken är tillbaka, av den enkla anledningen att folk inte kan ta till sig enkel information : Det är stopp i sopnedkastet igen, det finns en blå container som ni kan slänga soporna i på parkeringen här , här och här. Men tror ni det går in? Nej när jag kommer upp på vårat våningsplan igår så står det sopor nedanför sopnedkastet och det verkligen stinker. Hjälp mig att dö tänker jag, hur fan fungerar det i huvudet på vissa människor och där och då önskade jag att jag kunde vända om och bosätta mig i stugan haha.

Det var i alla fall superskönt att kunna gå in på toaletten, spola med varmvatten, ta en lång dusch.  Men man lär sig att inte slösa med vatten för att en tank inte ska bli full när man är i stugan och kamphunden hade nog lite dåligt samvete efter natten i går eller så var hon bara så extremt kärleksfull .. För satan vad mysigt det var att ligga på soffan och hon trycker sig ned mellan ryggstödet och mig och när vi la oss var hon världens mysigaste.

Men nu , nu ska jag dricka min latte och kolla igenom jobbväskan så nycklar och kort ligger där. Semester är nu officiellt över och jag kickar i gång jobbveckan med ett kvällspass. Jag hade ju tänkt mig att i går kväll skriva ett Hur var vår semester -inlägg , men jag behövde tydligen vila. Så det kommer nu i veckan , när vet jag ej eftersom jobbet behöver tydligen mig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Yolanda 28 juli, 2020 at 17:32

  Latte är amazing 😀

  • Reply tommytott 30 juli, 2020 at 16:44

   Det är det verkligen 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.