Stuglivet

I love being us <3

Jag älskar att vara vi! <3

Det är lördag kväll och ledigheten den bara springer iväg!  Det har varit bra dagar och fyllda med härligheter, skratt, god mat, härlig sällskap. I dag hämtade vi upp Katarina, Daniella och sen även Daniel i stan och så drog vi till Hamn festivalen på Limhamn, men det var inte mycket att hänga i julgranen så här i slutet på juli månad haha.  Vi handlade på Lidl och sen körde vi hem dom så dom kunde hämta en bil och så kom dom till oss , vi käkade bullar och sen hängde vi i solen, badade i både pool och spa bad och jag fick njuta och även sova lite i solstolen. Så jävla skönt.  Det är få saker som jag kan njuta av så mycket som att få sitta i solstolen och bara vara och höra människor som jag tycker om små prata i bakgrunden. Bara att  kunna sätta sig i solstolen och bara njuta av solen trots att man har besök är något som är helt magiskt.  Alla vet hur mycket jag njuter av att få sitta och steka i solen.

Vi slängde ihop pommes och burgare till middag och när solen försvann från terrassen och vi kände att det blev lite kyligt i skuggan efter flera timmar i solen så tog vi ut filtar och satte oss på gräsmattan och bara pratade och njöt av sällskapet. Efter ett tag så bestämde vi att vi skulle hem till Katarina och se hur ungdomarnas festlighet gick till. Vi var där med ungdomarna en stund och sen körde Katarina hem mig och sjömannen.

Vi tackade för i dag och gick mot stugan , båda med stora leenden och så tittade vi på varandra och sa – nu är det bara vi.  Vi släppte ut hundarna, jag körde i gång högtalaren med härlig musik och så tog vi oss varsin cider, svirade om till badkläder och satte oss i spabadet och bara njöt, både med och utan bubblor. Jag bara älskar oss.

Nu har vi stängt ner poolerna för i dag, fått av oss badkläderna, jag har tänt ljus och den lugna musiken strålar från högtalaren, jag har tagit mig ett glas vin och sjömannen en öl och vi har sjunkit ner i soffan. Kamphundarna ligger här i soffan och bara njuter. Nu blir det lite avkoppling i soffan innan vi ska hoppa ner i loppelådan, i morgon planerar vi att göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. Jag har sagt att direkt när vi vaknar ska jag starta spabadet så det kommer upp i temperatur, för det ändå jag vill i morgon är att vara hemma, sola om vädret tillåter och självklart .. flera stunder i spabadet!  Sommaren bästa fynd alltså!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.