Stuglivet

Galna kamphundar, old as fuck och friyay

Morgonstund har kaffe i mun.

Igår kväll slocknade jag ännu en kväll tidigt som fan. Här blir det ingen nakengymnastik med tanke på att jag lägger mig fan före alla på ålderdomshemmet och inte nog med det, jag vaknar fan före dom oxå. Sinnesjukt hur tidigt jag vaknar men jag hänger inte läpp, 05:45 tyckte min kropp att nu har du sovit klart och jag fick i alla fall dryga 2 timmars sovmorgon gentemot när jag kliver upp när det är arbetsdag.

06 körde kamphundarna i gång med dagens första brottningsmatch så det var ju ingen mening att försöka somna om, men låg kvar i sängen och scrollade på mobilen innan kaffetarmen drog , vi släppte ut galningarna och jag ställde mig och fixade varsin latte till mig och sjöhunken.

Att vakna upp här i stugan är helt magiskt och snart är säsongen i gång och vi bor här ute för sommaren. Vi längtar som fan. Det är fredag, kaffet smakar gott, musiken ljuder från datorn och vi har inte så många planer för dagen. Vi ska köra och handla och så ska vi köra till kyrkogården och tända ljus för svärmor som skulle fylla 76 i dag, samt att jag ska passa på att tända ett ljus för min älskade mamma. Jag har redan en klump i bröstet över att åka till kyrkogården, men det måste göras och jag vill göra det och tända ljus för dom som har betytt mycket för mig.

Och ja , eventuellt blir det tacofredag , bubblet ligger på kylning och solen skiner – det blir en bra dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.