Livsstil

Ingen sovmorgon, sjukhusbesök och möte

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torsdag och innan kl var 7 var vaknade jag av att jag kände mig utstirrad av 3 kamphundar. Jag sneglade lite försiktigt mot sjömannen och hoppades att han skulle vara vaken och ta hårbollarna, men han sov så sött så jag hade inte mage att vänta på att kamphundarna skulle köra i gång sitt race, så det var bara att dra sig av sängen, rasta krigaren och försöka stänga sovrumsdörren så tyst det bara går så sjömannen får sova vidare …. i dag får han sovmorgon, i morgon är det fan min tur!

Kamphundarna har fått mat, varit ute på promenad och det är riktigt gött väder även i dag. Latten har jag redan fått i mig och i dag ska jag till sjukhuset för provtagning. Nya prover ska tas efter min sjukskrivning och se om min ledprover är bättre.

Vid 12 ska sjömannen få släppa av mig på Lilla Torg, jag ska ha möte med fina Vicktoria. En fantastisk drivande kvinna, så vi får helt enkelt se vad detta mötet slutar med, jag ser i alla fall fram emot en smarrig latte, kramkalas och business talk haha!

Dagens detaljer. Mobilskalet är nytt och det fick jag hem i går, vad tycker ni? Jag trodde mitt foto skulle täcka hela skalet, men det är väl ändå okej att ha ibland. Lite kul att designa eget skal till sin mobil med egna foton. Jag designade mitt egna iPhone 6 skal och självklart kan du välja att designa skal till andra iPhone , iPad och android telefoner.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Margareta 2 juni, 2016 at 09:03

    Såååå snygg tröja!

  • Reply Maria Nelander 2 juni, 2016 at 11:19

    Supersnyggt mobilskal 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.