Livsstil

Presenter från sjömannen

image

Äntligen är mannen i mitt liv hemma igen!  Jag hämtade honom på centralen vid 17 tiden och så körde vi hem snabbt som fasiken då han behövde hem och ha krismöte i sin ensamhet haha!  Men innan han behövde egentid hemma i lägenheten så packade han upp den ena väskan och här ser ni det han hade med sig hem. Snus, bodum takeaway kaffemugg, carlsberg högtalare , deo och mina efterlängtade trådlösa hörlurar.. Som han skrev i sms att han inte hade tid att köpa. Detta är fan kärlek!

Vi har varit ut med kamphundarna en runda och vi har klippt av jeans till shorts och bara är. Nu sitter vi på balkongen och bara är och jag bara njuter av att ha hunken hemma! Fy fan vad skönt det är att ha han hemma och Chanel den tramsan blev så glad. Hon är verkligen pappas lilla flicka och i hon fick i sig maten snabbt som satan.

Resten av kvällen händer inte mycket.  Dusch och sen får jag väl titta lite närmare på sjömannen mellan lakanen. Jag har inte sovit mer än 2.5 timmar i dag och för att inte somna och inte kunna somna ikväll så har jag damsugit, renbäddat sängen och spikat upp tavlor i sovrummet haha.  Dessutom ringde det på dörren när jag dammsög, det var våran nya granne vägg i vägg som ville presentera sig för sina nya närmsta grannar. Trevlig påg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.