Camping livet

#Campandebögar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon till en strålande lördag! Kaffet är kokat, det är bastu i förtältet och vi har sovit som 2 små barn i natt. Jag förstår inte hur det kommer sig att vi sover så bra när vi kommer ner till husvagnen?
Kanske kan det beror på att vi är ute större delarna av dagarna. I går var en lång dag, klockan ringde vid 05.30 då jag skulle jobba och sen direkt hem, bära ner det sjömannan packat ner och så körde vi ner till husvagnen. Katarina Niclas , Daniella och Lizette kom ner på besök, vi grillade och badade och bara satt ute på dynor på gräsmattan i solnedgången … Fantastiskt!

Nu ska jag svepa det sista kaffet, sen borsta tänderna och byta om till träningskläder. En morgonpromenad eller förmiddagspromenad passar nu bättre och jag misstänker att det kan bli en svettig sådan med tanke på att av bara sitta stilla här i förtältet och skriva ett inlägg gör att svetten rinner av mig.

Det blir nog en dag i solen och lite bad även i dag. Och under dagen kommer nog sjömannens kusin med fru ner och hälsar på för att mysa lite extra med oss… underbart!

Så dom campandebögarna är på plats och på instagram kan ni följa oss lite extra och även se bilder från tidigare år och ja jag vet, vissa hatar att jag använder det ordet, men vet ni? Dom får se sig i röven tills dom blir glada igen! och ja, palmerna är ju som sagt utställda här i Trelleborg, ni vet ju vad jag skrev tidigare .. Mission completed haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Annelie 4 juni, 2016 at 09:11

  Jag är SÅ glad…vi väntar hem vår splitter nya husbil som vi ska campa runt i.. mysig tid.

  Ha dä gött i sola… // Annelie i Trelleborg

  • Reply tommytott 6 juni, 2016 at 08:05

   Grattis, vad kul!:)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.