Dagens outfit

Inget träd kom till skada vid fotografering

Inget träd kom till skada vid fotografering.

Så är jag hemma igen och det blev verkligen inget shopping alls på stan. Vi kollade in en del butiker men självklart hittar man inget som är av intresse, inte ens på rea hyllan. Så en fika och promenad på stan och botanisera innan vi gick hem och tog bilen till Emporia. Där hittade jag självklart en jacka men min storlek fanns inte och L var alldeles för stort. Ett par svin snygga blom/djurmönstrade finbyxor hittade jag oxå men syrran ratade dom direkt och tyckte inte jag skulle ha dom what so ever . Jag skulle köpt dom bara för att. Dock osäker på storleken haha!

Vi hann handla lite till kvällens middag samt en runda på systemet för att inhandla lite vin och öl till kvällens middag och eventuellt att vi promenerar ner på Malmö festivalen ikväll och kollar läget. Jag hoppas på det för att göra något innan jag drar i gång helgens jobb. Nästa lediga dag är tisdag och då ska jag på utflykt med världens coolaste sjuksköterska med barn, Sheima!

Hur har ni det i dag? Någon av mina läsare som ska ner till Malmö festivalen ikväll?
Vi får se om jag uppdaterar mer i dag, om inte annat så kan ni följa mig på Facebook Tommytott för där kommer jag garanterat lägga upp en outfit bild från mobilen och ja, det hamnar nog även på min instagram @tommytott. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.