Livsstil

Malmö festivalen, bugg och mys med kamphunden

I går kväll efter en god middag och lite vin så gick vi ner på festivalen och kollade lite. Festivalen är tyvärr är detsamma och sinnesjukt mycket folk och det var god stämning. Vi kollade in tivoliområdena men det var inget speciellt, jag och syrran såg en ny attraktion som heter Draculas något, den åkte vi och det var det sämsta skit någonsin haha. Mattias hade ont i fötterna så han gick hem och jag och syrran hängde kvar 2 timmar vid dansbanan och buggade oss svettiga haha. En lugn och skön fredag och vi satt mer än vad vi buggade men genomblöt av svett och vi konstaterar att våran kondition inte är vad den borde vara haha.

I dag är jag lite extra öm i höfterna vilket jag räknade med och varför vi tog det extra lugnt i går då jag inte tränat på ett tag och inte ville köra slut på kroppen helt. Livet med fibromyalgi, det är en avvägning man får göra, antingen gör man det som är svinkul och riskerar att ha mer ont dagen efter eller så skippar med det roliga och blir en bitter gubbe, jag väljer ofta det förstnämnda.

Morgonmys med Chanel innan kvällsjobbet. Vi vaknade strax innan 8 och hon slängde sig på mitt bröst för att bli klappad på magen så där låg vi i sängen och hade morgonmys innan jag klev upp, duschade, körde i gång kaffebryggaren innan hon fick mat och vi tog morgonpromenaden. Nu sitter vi här, Chanel i mitt knä och jag med en god kopp kaffe och musik strålandes ur datorn och laddar upp för helgens första kvällspass.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.