Livsstil

Friyay, tveksamt väder och Malmöfestivalen

Den efterlängtade fredagen.

Den mest efterlängtade dagen för många är kommen, nämligen fredag och för de som har ledig helg känns det nog lite extra härligt. Själv har jag min sista lediga dag innan jag ska köra i gång helgens kvälls och helgarbete och ja, vädret är inte som det jag hoppades på. Det är massa disiga moln och inte en klarblå himmel som i går med strålande sol, men nu ska vi inte deppa. Det är fredag och du är ledig Totten.

Jag har varit ute på morgonrundan med kamphunden Chanel och där träffade vi Stella, den franska bulldogen som Chanel hatade förut men nu älskar. Så lite morgonmys med henne oxå.  Jag har gjort morgonrutinen, borstat gaddarna och fixat håret och inväntar att klockan ska närma sig 10 så jag ska iväg till sjukhuset för att ta nya prover och  kolla så sänkan har gått ner , vilket den garanterat har gjort eftersom jag mår så mycket bättre i muskler och leder.  Efter det ser det ut som det blir en runda på stan med syrran, jag har presentkort på Zara och Syrran har på stadium så när vädret inte är man önskar så krampar shoppingtarmen lite extra haha!

Malmö festivalen drar i gång i dag.

Denna fredag är inte som alla andra. Delar av stan är okörbar med bil och Malmö festivalen drar i gång. Ikväll ska jag nog hem till syrran och Mattias och käka lite gott , kanske lite vin eller bubbel och sen ska vi ner på festivalen och kolla läget lite, kanske blir det en buggtur på dansbanan, ett glas vin och kolla på folk och självklart måste man kolla in karusell området haha. Barnet i mig växer fram även fast jag hatar karuseller som snurrar runt, men herregud vad kul det är.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.