Livsstil

Inställda planer, blöta hundar och tända ljus

DSC_6928

Onsdag, eller lillördag som det kallas i folkmun. Jag har ställt in kvällens planer, vilket då kändes helt förjävligt för det hade varit så jävla gött med ett glas vin, goda vänner och tapas på en ny restaurang, men jag kände att jag behöver lyssna på kroppen och en kväll hemma, med blöta illaluktande hundar , med tända ljus kan väl inte vara sämre? Eller? Nej , inte alls bitter haha!

Ja som ni förstår så stinker mina hundar. Ni hundägare, ja troligen ni utan hundar vet nog vad jag pratar om. Blöta hundar luktar fan inte smultron direkt. Det regnar och det är en jävla kamp att få ut de små liven. Eller Prada är väl den som skiter i vilket, bara hon får lunka på i sin egna takt, medan Chanel räser bajsar och skakar av kissen lite snabbt. Och så har vi the devil himself.  Det är horribelt av mig att ta ut honom när det regnar och han blir blöt, han totalvägrar gå och ja ..  ikväll fick jag verkligen behärska mig för att inte göra mig helt olycklig på honom. Han sket och kissade tillslut..genomblöt. Jag vann och bara den där vinsten gör att jag egentligen är värd ett glas vin eller en hel flaska.  Men jag kan inte kladra det lilla fanskapet, jag hatar oxå att gå ut i regn och rusk!

Så nu har vi kommit in, genomblöta. Vi 4:a är mätta och belåtna, i alla fall jag som vann över de små bestarna. Jag har tänt massa ljus och kastat av mig kläderna, att springa runt i tee och boxershorts är fantastiskt och så kryper vi ner under filten i soffan och där ska vi spendera resten av kvällen. Jag , kamphundarna och kanske ett och annat psykbryt från pappa totten  .. Gizmo lär ju försöka ge igen med sina hyss som tack för att jag tvingade ut honom så han blev blöt om tassarna!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta Gabrielsson 11 november, 2015 at 21:48

  Tänk dig “doften” på ett hunddagis med 50 hundar en regnig dag, då blir det lättare att vara glad över att du “bara” har tre som luktar…

  • Reply tommytott 13 november, 2015 at 09:58

   Haha .. Ja och nu är ju turen att mitt hem inte är ett huddagis! 😉

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.