Livsstil

En fullspäckad vecka

En fullspäckad vecka.

Måndag och min fyra dagars ledighet … den bara försvann i en blinkning. Dagarna verkligen springer iväg men dessa fyra dagars ledigt var välbehövligt och jag kan med handen på hjärtat säga att ett par dagars ledighet till hade denna kroppen behövt. Utöver att den behöver mer vila så behöver denna kropp sol. De lediga dagarna har spenderats med sjömannen och kamphunden, vi har varit ute vid stugan en runda, vi har fixat massor här hemma och vi har hunnit med att ha spontanmiddag med vänner här hemma hos oss i lördags, och då såg det ut så här i köket. Jag hittade helt nya vinglas som stod i låda bakom en dörr så de invigdes. Super härlig kväll.  Vi har även bakat en hel del, fredagens bakning blev skit så dom bullarna kastades och i lördags bakades nya saffransbullar som blev helt magiska.

I går söndag blev helt ledigt från alla sociala medier. Gumman behövde logga ut och faktiskt strunta i allt jobb för att verkligen njuta av att vara ledig. Vi var ut till svärmor och lämnade en kofta, några tomtar och en påse med saffransbullar, hjälpte henne med tv och sen så hade vi bara mysdag här hemma. Vi låg i soffan, kollade tv, tog promenader med kamphunden och jag kurerade min mage som var helt upp och ned.

I dag måndag kickar jag i gång veckan med ett kvällspass. Denna veckan är det fullt ös med jobb och bara en dags ledighet, där emellan ska jag försöka ha ett liv, ta hand om mig själv, kamphunden och sjömannen ska få sin tid och hemmet och stugan ska det fixas med. Jag känner att timmarna inte räcker till och vi får helt enkelt se hur mycket tid jag har till att uppdatera här. Mailen ska dessutom gås igenom, black week är i gång och min inkorg är full.

Nu .. kolla nyheterna och sen fixa inför ett kvällspass på jobb.

Glöm inte .. stanna upp och var fierce as fuck!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.