Livsstil

Idiot, trångt hål och det luktar lik

DSC_6932

Jag är en idiot, bögen på 4:a har gjort det igen. Trött i huvudet kommer jag hem från jobbet, kollar postfacket och tar med mig posten och börjar mina steg upp mot lägenheten, kollar samtidigt igenom posten och tar slutligen fram nyckeln  .. .Det går ju fan inte att öppna dörrhelvetet ?! Jag bråkar ett tag tills jag hör en röst : Du bor en våning upp!! 

Helvete?! Hur i helvete kan jag försöka ta mig in i någon annans lägenhet, dessutom en våning ner?! Vilken jävla tur att inte någon öppnade var min första tanke när jag springer den sista trappen upp.
Det första jag tänker var, om dom hade öppnat vad fan skulle jag säga då? Oj, ursäkta, jag skulle bara kolla i fall hålet är lika trögt som mitt? Vafan?! Jaja, förhoppningsvis glömmer tanten på 3:an bort detta, hon bör ju vara dement snart ? Men hundarna kommer hon alltid ihåg!

Väl inne kommer nästa svordom. Helvete, jag glömde ta med soporna som jag fixade tills i dag på morgonen när jag skulle på jobb.Det stinker! Vafan, tänk om kärringen ringer polisen och så kommer dom hit och inte nog med att jag försökt ta mig in i lägenhet på fel våning så stinker det som om jag har ett lik någonstans i lägenheten.  Hundar ut, sopor kastas och det vädras. Jag kan andas ut.

Nu funderar jag på kvällens middag, jag glömde dessutom ta fram mat från frysen och efter dagens händelser vågar jag väl knappast laga mat, för då lär jag väl glömma någon platta och försöka bränna ner huset oxå? haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.