Livsstil

Isbjörnarna jagade mig, träffa syrran och stugtarmen kliar

Böld 1 och 2.

Jag förstår inte vart dagarna tar vägen. Det är inte så att jag har haft fullt upp i dag?! Jag har inte gjort särskilt mycket ( enligt mig själv ).  Jag körde till stugan på morgonen och kollade hur det stod till där och där var det okej. Nu när vi kommit över på nytt år så börjar det ju klia i stug-tarmen men när man väl kom dit så kände jag bara , nej för fan, stugtarmen kan ta och chilla lite med sitt ryckande för jag är inte ett dugg sugen på hänga i stugan när man inte har någon luftvärme pump som fungerar och som är installera, men snart, snart får tarmen börja rycka igen, efter den 9:e Februari är den välkommen att rycka som fan haha.

När jag kom hem fixade jag lite att käka och snackade lite med syrran. Hon har kvällspass i dag och hon undrade om jag skulle ut på promenad även idag och om jag i så fall var sugen på möta henne på Södervärn och promenera med henne till jobbet, vilket jag gjorde.  Holy mother of fucking god vad kallt det var, när jag kom till Södervärn vrålade jag, det är ditt fel om jag inte överlever idag och hon kunde inte förstå varför, men jag bara öppna ögonen och har du ingen känsel kvinna, ser du inte att isbjörnar är överallt.  En snabb träff med syrran, skratt och härligt att se henne igen.  Jag överlevde och isbjörnarna fick inte tag på mig, även om dom var bra jävla sugen på grabba tag i min förfrusna gumpalalla.

Väl hemma rakade jag mig, syrran tyckte jag hade för mycket skägg, jag skyllde på lathet och semester men det dög inte så jag fick ju raka mig, tog en lång varm dusch och sen hade jag lite spa med ansiktspeeling, återfuktning och även lite hårvård med serum och grejer. Kamphundarna ville mörda mig för dom behövde ju ut och det tog ett tag för dom att rasta kissen.

Och nu är det redan kväll, jag har en maskin tvätt i torktumlaren så när den är klar så ska tvätten vikas, jag har friserat lite växter och kört i gång våran värmepump som vi har här i lägenheten, för inte nog med att det är kallt ute så ska det vara kallt inne med och det räcker ju med björnar utomhus haha.

Hur har ni det?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.