Livsstil

Självporträtt

DSC_1103

 

Slappat i soffan, badat utfodrat och medicinerat ( prada ) och resterande av gänget mexicanska kamphundar. En promenad, det har tydligen regnat? Jag måste ha slumrat till i soffan ändå, för jag har minsann inte lagt märke till regnet och nu skiner solen igen.

Efter promenad kände jag spontant för att ta nytt porträtt, profilbild till Facebook. Bara för att, man får tiden att gå lite.

Jag ska fan börja skärpa mig med outfitbilder till bloggen, varje vecka ska det komma upp minst 2 outfitbilder. Jag saknar det lite.  Och nu kurrar magen, asasugen på påskmiddag, köttbullar, prinskorv, massiv mängd kokta ägg, kokt potatis och ett stort glas påskmust hade suttit så jävla fint. Men korvstroganoff och ris från frysen går minst lika bra. Ingen mening att handla hem när vi måste tömma frysen inför flytten, för vi har absolut inte plats med allt vi har i frysen i lägenheten i husvagnen.  Blev bjuden på påskmat i dag, men tackade nej .. Jag behöver vila så mycket jag kan innan jag ger mig iväg och jobba. Kroppen börjar bli trött. .. Jag ser så galet mycket fram emot ledigheten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.