Livsstil

Isolerade, storm och en tuff vecka

Kan folk ta av sig sina jävla foliehattar?

Det har varit tyst här i bloggen ett tag. Men jag lever i allra högsta grad och slutet på 2021 var verkligen inget slut som vi hoppades på och början på 2022 startade ju inte superbra heller kan vi väl minst sagt säga. Sjömannen tog ett covid test då han träffat personer som informerade att dom haft feber, så trots att han inte hade symtom så ville han vara på den säkra sidan. Han tog ett test som visade positivt och jag ringde snabbt som fan personalprovtagningen men kom inte ens fram pga högtrycket, ringde jobbet och informerade och fick sätta mig i isolering även jag. Jag bokade ett antigentest även jag och betalade gladeligen för att se i fall även jag blivit smittad, men mitt var negativt, men eftersom man bor med en covidpositiv så behövde jag stanna hemma i 7 dagar. Självklart blir jag förkyld lördagen och får tid på personalprovtagningen i måndags och på onsdagen fick jag åter igen ett negativt test.  Jag har lyckats hålla mig ifrån covid ännu.  Och sjömannen fick hosta och blev snorig, men i övrigt mådde han bra, vilket var skönt. Men när fan ska folk börja ta sitt jävla ansvar, hålla sig hemma när man är förkyld, informera vid minsta lilla symtom och ta det där jävla vaccinet för att minimera risken att bli ordentligt sjuk? Ta av den där jävla folie hatten någon gång.

I dag var det tid för mig att äntligen jobba igen efter att ha varit hemma en längre tid. Jag har varit så arg och så jävla orolig haha. Att börja nytt jobb där det är hundra miljarders intryck, en miljon saker att lära och så vara hemma i över en vecka var jag helt hundra på att jag skulle ha glömt bort mer än hälften, men herrejävlar vad jag har briljerat i dag alltså. Att dessutom får träffa människor var ju lite av en känsla att jag bara  åh,  hej  jag heter Tommy och är er kollega om ni inte minns mig, jag vill krama er alla och har svart bälte i ordbajseri. Men så snabbt som fan innan jag slängde mig runt halsen på kollegorna blev jag ju snabbt påminna om att jag varit hemma pga vi lever i en pandemi så .. håll avstånd tack haha!

Jag var trött som ett helt ålderdomshem när klockan ringde och jag har precis kommit hem från jobbet. Är trött i kroppen efter en intensiv dag, mycket intryck och har knäckt noccos nya smak, helvete vad god den är. Sjömannen lagar mat och jag uppdaterar er. Det blir en lugn och tidig kväll i dag,  jag och min handledare blev tillfrågad om att göra turbyte i morgon och därmed ringer klockan 04:30. Vi får hoppas att det inte är lika mycket storm i morgon som i dag, för i dag blåste det som fan, regnade och kom världens jävla hagelskur strax innan jag var framme på Triangeln.

Så ja, det är full fokus på jobb denna veckan och så på fredag är det begravning, ett sista farväl av sjömannens mor, min älskade svärmor. Det blir ett tufft avslut på denna veckan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.