Livsstil

Snö, jobbvecka och plusgrader

DSC_7113

Tisdag morgon hos bögarna bus. Vi har sovit svindåligt, kamphundarna har levt rövare och jag somnade just vid 01.30 och då börjar de små mexikanska korvarna att springa rundor i sängen och ville ner för dom var törstiga ?! Törstiga 01.30 på natten? Vafan?!  Men nu är dom utfodrade, rastade och kaffet är klart. Det har blivit vanligt kokkaffe i stället för latte och så har vi börjat dricka ljummet citronvatten, det ska tydligen vara bra och sätta i gång förbränningen.

I helgen kom det en jädrans massa snö. Allt la sig inte men p.g.a kyligare temperatur så la sig lite och isen var framme. Men nu jädrar vaknar vi upp till halvdöda snögubbar och gröna gräsmattor, its a hallefuckinglullejah moment. Dessutom snålar Malmö stad inte på saltet .. när i helvete ska dom börja sanda i stället?!

En fullproppad vecka med jobb och lite roligheter, men mest jobb om jag ska vara ärlig. Så uppdateringen här inne är lite snål, men det är för att jag spenderar den mesta av min vakna tid på jobbet och lägger all min tid på kamphundarna och sjömannen. Han åker ju till sjöss om en vecka igen .. Suck!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.