Livsstil

Jag blir tokig

skarmavbild-2016-09-27-kl-03-22-12

Skaffa eget domän, it will be fun , they say .. Skit på er, för jag blir fan tooookig. Ska det vara så här? Vart kommer alla spam kommentarer i från ? På 3 dagar, alltså jag menar på 3 dagar har jag alltså raderad 111 spam kommentarer och jag börjar seriöst på att bli galen på detta. Varför?

Vet någon hur jag ska stoppa detta ? Jag vill ha ett slut på alla dessa spam- kommentarer för det tar alldeles för mycket tid för mig att sitta och radera, radera och radera. Ja jag har till och med en superlång lista på blockerade IP-nummer i tron att nu jävlar slutar det trilla in spam kommentarer , men det kommer nya från nya ip-nummer och jag börjar nästan gråta .. bara nästan och för att se något positivt med detta så skulle jag ta pris och slå världsrekord i nya och konstiga könsord – men det blir man ju fan inte rik på.

Ja och här har ni svaret på varför ni ibland undrar varför jag är lite frånvarande, jo .. för jag måste sitta och radera all denna skit för att inte missa alla bra och grymma kommentarer från er.

 

Så du som är wordpress nörd och proffs. I need your help.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Denise Taylor 27 september, 2016 at 07:43

    Jag hade samma problem! Jag förstod ingenting så det var stora anledningen till att jag slutade med det haha xD

  • Reply Miss Tosse Queen 28 september, 2016 at 09:26

    Beror kanske på vilken portal man bloggar på ? Jag bloggar på Nouw och har ej problem med spam kommentarer..

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.