Livsstil

Friyay, vart tog sommaren vägen och helgen

Fredag morgon och kamphunden är rastad och jag sitter här i vardagsrummet med en kopp kaffe, lite musik som strömmar ur högtalarna och en kamphund i knät. Sjömannen ligger fortfarande och hånglar med kudden och jag tänker att han kan få sova så länge han vill i dag.I går kväll sa han att han tänkte sova fram till 12, gärna till 14 ,vilket inte lär ske.

Det är redan 4:e Augusti , vart tog denna sommaren vägen? Det har knappt varit någon sommar och ännu är den inte slut. Men det kan vara den sämsta sommaren vädermässigt på flera år. Jag önskar att vi oxå bokade en resa utomlands för att få miljöombyte, värme och sol och semester. Jag har semester denna veckan och denna veckan är snart slut, på måndag är det tillbaka till vardagen igen även fast vi bara tagit det lugnt så känns det som att denna veckan kunde bjudit på lite bättre väder.

Friyay och det betyder ju helg. Vi får se vad helgen har att erbjuda, beroende på väderguden där uppe. Är det fint väder åker vi ner till husvagnen men är det regn och mög är vi inte supersugna på att åka ner och sitta där i förtältet och vagnen.Visst är det mysigt, men så roligt är det faktiskt inte. En vän har sin första konstutställning på Almåsa lördag och söndag samt att det är Gislövs marknad. Ja , helgen är uppdukad med godsaker och vi får helt enkelt se vad som sker, allt hänger på vädret.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.