Livsstil

Ommöblering, shopping och veckans första löptur

Vaknade vid 13.30 och har sovit som ett litet barn och när jag letar upp sjömannen i lägenheten så möts jag av en chock, både för att jag inte vaknat och att han har möblerat om igen i vardagsrummet och ja, det blev ännu bättre denna gången då det blev bättre plats. Hinner knappt vakna och tala om vad fint han gjort så säger han, att jag ska göra mig klar för vi ska dra till Dollar Store för att handla panelgardiner och nya täcken. Så ja, vi shoppade nya täcken till sängen, aloevera täcken , svarta panelgardiner och så inhandlade jag mig ett snyggt anteckningsblock… Här går det undan, ja det blev varsin hållare till mobilerna som man har på armen när man springer/går.

dsc_2466
Stannar till på Ica för att handla lite till ingredienserna till kvällens middag som jag stod för, köttfärsås med pastasnäckor. Och väl hemma rastar vi kamphundarna och byter sedan om till träningskläder, för vi skulle visst ut och springa. Veckans första löppass avklarat och tack för tipsen snyggpappan Lasse, för i dag gjorde det inte ont i benhinnorna och vi stannade endast när vi skulle dricka vattnen så i dag sprang vi nästan hela stora varvet runt pildammsparken. Jag är så stolt över oss!

Nu har vi matkoma efter kvällens middag och vi ska bara mysa ner oss här i soffan innan jag snyggar till mig och ger mig iväg för natt 3 av 5. I can do it.

Det blev en grym start på denna veckan men mailen på mobilen får jag inte att fungera som den ska så jag ska pilla med det och sen får jag försöka ringa telia i morgon, för jag tar mig fortfarande inte in på bloggen om jag inte använder mitt mobila bredband som är från telia, det fungerar men via nätet hemma fungerar det fan inte.. Jag blir så trött!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anki Viktorsson 26 september, 2016 at 18:11

    Fan va ni e duktiga. Om jag ändå hade kunnat göra som ni😘😘😘kram på er

  • Reply Days by Johanna 26 september, 2016 at 21:31

    Kul med ommöblering, kan du inte skicka hit honom till mig, så han kan hjälpa mig och ändra om, min sambo får ju aldrig tummarna loss och hjälpa mig

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.