Livsstil

Vårens första after work

Vårens första after work.

Jag tog och unnade mig en klippning på Joy Salong och jag förstår inte att jag varje gång jag går dit, jag går till 2 olika frisör salonger och Joy Salong hade tid för mig på drop in och jag lyckas alltid få han som kletar i en halv burk med hårgele och en halv flaska hårspray.  Varför använder man ens hårgele i dag och ännu en gång, man ska inte använda någon produkt i håret på en tunnhårig kille som inte ger matt effekt. För glansigt gör ju att hela jävla kalhygget visas haha!

Så nu har jag rastat kamphunden, duschat och gjort mig i ordning, utan backslick, en halv burk hårgele och en halvflaska spray. Nu är jag redo att snart röra mig in mot stan och möta upp kollegorna för vårens första after work och även min första after work med kollegorna på nya jobbet.

Hur har ni denna fredag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anki Viktorsson 6 april, 2018 at 18:13

  Snygging💙

  • Reply tommytott 6 april, 2018 at 18:14

   Tack bästa Anki <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.