Chanel, Prada & Gizmo

Bantningsfoder, nya koppel och uppläxad

Tröttare än allt tröttast i dag. Vaknade vid 5 och kunde inte somna om men efter lite pillande på mobilen så somnade jag faktiskt om, vaknade vid 8.30 och vi gick ut med kamphundarna och sen la jag mig och sov till 10.30 igen. Sov så hårt att jag inte ens vaknade när sjömannen valsade rundor med dammsugaren.

Annars har vi varit till världens bästa veterinärklinik, Öresunds veterinärklinik och fått kramas med underbara Hanna och fått råd gällande Pradas mat och övervikt. Prada är en liten tjockis, ser ut som en liten fästing, litet huvud och tjock kropp. Vi hade bantnings foder på henne tidigare men kände när hon var slank och fin att hon kunde gå över till fodret de andra 2 äter. Vips så var hon tjockis igen. Så nu får hon med andra ord hela tiden gå på bantningsfoder, för leder och hälsans skull. Och när vi ändå var där pratade vi om Gizmo och hans sjuka beteende och fått höra skräckhistorier kring flexi koppel att vi körde Malmö runt för att hitta 3 billiga koppel, förstår inte att kopplena vi hade hemma försvunnit i flytten!? Men nu har vi färglada men kanske inte de håll baraste kopplena men dom får duga tills vi hittar dom vi vill ha.

DSC_5693

DSC_5695

 

Med de korta kopplena ska jag minsann försöka få bukt på Gizmos och Chanels psykos beteenden när vi är ute. Chanel har ju sedan hon var valp och påhoppad av 2 andra hundar blivit ett monster när det kommer andra hundar. Hon har blivit mycket mycket bättre, men jag vill försöka få bukt på skällandet helt.

Gizmo, the big devil. Han jagar cyklister, motionärer och skäller på alla andra hundar. Han vill gärna göra utfalla ( aldrig bitit ) men morrar och skäller. Brukar gå bra när dom hälsat, men jag vill få bukt på beteendet med utfall och skall.

Väl hemma kom vi ju på att vi måste handla. Hopp, vi tar och promenerar till netto där sjömannen går i gång då dom pris märkt fel. Varan fanns inte inne men etiketten låg vid dom kycklingbenen. Det blev inga kycklingben då sjömannen svarade : Jag ska fan inte ha dom om butiken inte ens kan märka varorna rätt. Plocka bort prislappen eller vänd på den tills varan är i butik igen och sätt rätt prislapp på varan som ligger där. Dessutom hade personalen ett otrevligt bemötande!

En latte, lite vila och sen får jag helt enkelt se vad som händer resten av kvällen. Skedning i soffan låter som en bra plan för denna trötta kropp!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.