Livsstil

Jag lever, kylig morgonpromenad och snygga scarves

dsc_2546

Ja jag vet, jag har varit asadålig på att uppdatera, men jag har verkligen inte orkat och dessutom har det varit sjömannens sista dagar hemma och i dag är sista dagen, i morgon bitti kliver vi upp före tuppen själv och han ska ta tåget mot jobb i 14 dagar. Så därför har det helt enkelt inte blivit någon uppdatering och dessutom har jag inte haft någon lust att sitta vid datorn.

Men nu är jag utvilad, känner att det behövs en uppdatering och visa att jag lever. Morgon latten är fixad till oss båda, kamphundarna har fått sig mat, morgonpromenad, en kylig sådan och det är tid att leta fram tröjorna till de små liven, speciellt Gizmo som är så liten och tunn, han behöver verkligen tröjor på sig för han skakar som fasiken.

dsc_2543

Och apropå kyliga morgonpromenader så fick jag i fredags hem 2 riktigt  snygga scarves från S&H.  Det kommer passa perfekt nu när temperaturen sjunker. Dessutom skadar det ju inte att dom båda är snygga och en perfekt touch för att snygga till outfiten lite, att både vara varm och snygg är ju något som står högt på listan under hösten.

Annars får vi se vad tisdagen erbjuder. Jag ska dra över lägenheten med dammsugaren, mysa med sjömannen och så får jag gå igenom mailen, det blir en lugn dag och bara mysa med sjömannen och kamphundarna och som vanligt, man hinner ju knappt slå upp ögonen så funderar man på  – vad blir det för mat? Vad ska man äta till middag i dag?  Jag är så trött på detta med middagar, för det är alltid samma sak .. Någon butik som är sugen på skicka hem en matkasse som inte innehåller laktos, fisk, skaldjur, bönor .. Har du en sådan matkasse? Maila mig haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marie 4 oktober, 2016 at 11:41

    Skönt att du är utvilad och pigg och gött med latte =D, samt ha en härlig dag

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.