Livsstil

Sista lediga dagen, TGIF och tacofredag

Latte från Nespresso.

Sovmorgon till kl 04? Hör ni hört något så absurt? Jag kollade på Chanel och hon visade inget tecken på att hon ville kliva upp den tiden , vilket pappa Totten är oerhört glad för och låg kvar i sängen , kollade mobilen och somnade om till strax efter 8. Its a hallefuckinglullejah moment och jag var lycklig tills jag hörde att det regnar även idag haha! Men i sängen kunde jag inte ligga kvar utan det var upp och duscha, rasta kamphunden och så fixa en latte.

Det är fredag och jag har en hel del på schamat i dag. Jag ska leta upp min externa hårddisk och rensa upp på datorn, en maskin tvätt ska köras i gång, jag ska kolla till huset och ormarna till Annica och så är det tacofredag. Jag ska hämta upp syrran när hon slutar jobba och dra iväg och handla. Vi snackade om Willys men jag fick besked på messenger nu på morgonen att det är inte ett alternativ utan det blir Maxi för dom har bättre och godare taco-tillbehör. Jag ska nog fan unna mig lite bubbel då jag jobbar hela helgen.  Dessutom ska jag ta med kameran när jag hämtar syrran och ta lite outfit bilder och foton till krönikan som jag ska även ska fortsätta skriva på. Så ja, dagen är fullspäckad och dessutom kör jag på en vlogg även i dag!

Nu skriva klart denna inlägg och sen göra mig klar och dra till kronprinsen och hämta ut ett paket, sen mot huset och ormarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.