Stuglivet

Jobb hela veckan, plantering och lite stughäng

Rosplantering och lite stughäng.

Denna veckan alltså , den tar fan aldrig slut haha.  Men i dag hade jag den fantastisk turen att jag slutade redan 13:15 och eftersom det var magiskt väder så hämtade jag hundarna och så drog vi ut och var i stugan i ett par timmar. Jag hade nämligen en ny ros som jag behövde plantera och sen fick hundarna springa och mysa i trädgården medan jag satt i solstolen och bara njöt .. magiskt väder. Kollade klockan och insåg att helvete, jag måste ju hem, jag har ju 2 nya dahlia knölar som jag behöver få ner i jorden, det ska tvättas och det ska lagas mat.

Så det var ju bara att få ner rosen i jorden, packa ihop och köra hem och självklart hamnar jag i Malmös magiska rusningstrafik , så det tog 40 min från stugan och hem.  Så nu har hundarna fått mat, jag är inte alls sugen på någon mat. De senaste veckorna har jag tappat aptiten, jag har inte samma hungerskänsla som tidigare. Jag ska köra i gång en maskin tvätt och jag ska förodla de 2 nya Dahlia knölarna med trots att djungeln här hemma växer mer och mer för varje dag.

Jag skulle egentligen vara 3 dagarsledig efter i dag och jobbat sedan i måndags, men eftersom en fantastisk kollega tog min påskafton så ska jag på söndag jobba igen en dag som jag skulle ta för henne och sen blev det jobb i morgon med så det blir 7 dagars jobb i rad för mig. Lite bittert att vädret är helt magiskt, men det kommer det ju vara längre fram med och varför inte passa på att jobba lite extra när sjömannen ändå inte är hemma. Bättre att försöka få mer ledighet när han är hemma och så jobbar man mer när han är på de sju haven och busar.

Vad har ni för fredags och helgplaner?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.