Livsstil

Trött, ruffsig och att placera andra personer i fack

När endorfinerna sprudlar.

Vilka dagar och vilket gäng. Tyvärr är de 2 sista av sammanlagt fyra dagars utbildning slut och det har varit så jävla kul, så jävla kul och sista dagen att hålla utbildningen är ju lite av en belöning haha. Jag och Stina går verkligen all in i patientrollen haha.  Nu är man trött, ruffsig i håret men så jävla glad.

Nu är det åter till avdelningsjobb resterande av veckan som gäller.
Vädret här i Skåne denna veckan är ju helt jävla magiskt och självklart spenderas dagarna inomhus, med jobb. Det blir en lugn kväll med dusch och ta hand om huden, långpromenad med hundarna och så blir det självklart den ständiga jävla frågan, vad blir det för jävla mat? Jag är så trött på det där dilemmat varje dag.  Sjömannen kommer inte hem först den 2:a Maj, så det är ju asalänge dit.

I natt vill jag strypa Molly … och Chanel. För i helvete?! Kan man skicka iväg dom på något avlastningsboende för höglöpande, översexuella hund som antastar syrran mitt i natten så världskrig utbryter, för att Molly är sugen och häxan surtant är gammal och trött och behöver sova, men blir väckt. Deras utbrott gör ju att även jag vaknar haha.

I går kväll fick jag ett meddelande som gjorde mig lagomt jävla irriterad. Jag är ju väldigt öppen med min sexualitet, att jag är homosexuell och att jag lever ihop med  sjömannen, att jag inte har några problem med att skämta om mig själv och min sexualitet ..  men jag skulle aldrig för mitt liv, oavsett hur mitt tankemönster är placera en annan människa i ett fack utefter deras sexualitet och uttrycka att en person passar bättre i grupp med kvinnor än med män.  Inte första gången jag får höra / skrift med indikation på att vi homosexuella killar inte är “män nog” och därmed passar bättre i sammanhang som oftast präglas av kvinnor i grupp. Jag blev jävligt irriterad där när jag höll på somna och det plingade till i mobilen ett flertalet gånger. Jag valde att lämna chatten och inte gå in på det nämnvärt, men jag kan inte riktigt släppa tanken om hur folk fungerar .. eller jag inser att folk fan inte funkar och uppenbart har svårt att skilja rätt från fel.  2023 och folk lever fortfarande kvar i synen på man och kvinna och att sexualitet ska vara könsbundet, sjukt eller hur haha!

Nu ska jag öppna min kyl och se vad jag kan hitta för något att trycka i huvudet!

Hur har ni det? Har ni oxå magiskt väder?

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.