Stuglivet

Kæmpe softice, Fields och hej fredag

Kæmpe soft ice.

Hej fredag och fantastiska ni. Hur har ni det?
Vi klev upp och fixade oss klara för att dra till lägenheten och kolla till blommorna, ja jag vet det är ett jävla körande var och varannan dag för oss men så är det när man har blommor i en kokande lägenhet, så vi åker hem varannan dag och kollar till lägenheten, posten och vattnar blommorna.  När vi just kommit till lägenheten och jag håller på vattna blommorna så ringer syrran och undrar om inte jag och sjömannen hade lust att hänga med en tur till Fields i Danmark för en snabb och spontan shopping. Eftersom vi inte hade något speciellt på agendan så  hängde vi med och vi blev upphämtade av syrran, Mattias och Thea.

Det blev 2-3 timmar vi var på fields. Vi handlade så klart på Bilka. Vi hade inget planerat inköp mer än pølsehorn, megakorvarna, jag skulle kolla om nya sandaler/badtofflor och lite vin.  Vi fick med oss det vi skulle fast mindre vin än vad vi brukar få med oss hem, inget speciellt och inga speciella erbjudanden som vi nappade på faktiskt. Sen blev det en runda på fields, där jag shoppade en tröja och ett par chinos på Zara och sen som ni kan se på fotot här ovan så avslutar vi Danmarks resan med Kæmpe soft ice och ja de var verkligen kæmpe, för jag, sjömannen och Mattias hade det tufft att få i sig glassen. Jag fick inte i mig hela, inte mattias heller men jag tror sjömannen krängde sig, för har man betalat 50 dkr för en glassjävel så ska den ner haha.

Vi blev avsläppta och jag hann precis in på toaletten och få av mig brallorna. Att vara laktosintolerant är ingen höjdare och speciellt inte när det gäller mjukglass, för där hjälper inte ens lactrase tabletterna. Utan det är bara till att synda och invänta att satan will take a visit.

Vi är tillbaka i stugan och jag har tagit tag i disken, sjömannen torkade de stora kantinerna som vi hade använt. Nu håller han på rensa i poolen, det är runt 24 grader där i så jag vet inte om vi kanske tar oss ett dopp sen, en helt oplanerad fredag blev till en supermysig spontandag med syrran, Mattias och Thea innan dom drar uppåt i landet en bit i morgon.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.