Stuglivet

Stughäng, lesbisk aktivitet och torka tårarna i kvälls solen

När tankarna på mamma är påtaglig.

Det blev så att jag och kamphundarna packade och så körde vi till stugan. Jag tittade ut och så kollade jag vädret och såg att det kunde bli uppemot 15 grader i dag så jag tänkte, fuck this med det jävla vattnet vi packar och så kör vi ut. Kamphundarna kan springa fritt i trädgården och jag kan få sitta i solen och bara vara och bara andas.  Och det var nästan helt vindstilla på våran terrass där jag alltid brukar sitta så solstolen och en handduk åkte fram och så åkte t-shirten av och där har jag suttit i dag. Kamphundarna har däremot ägnat större delen av dagen åt lesbisk aktivitet och jag har vrålat på dom när dom turas om att rida på varandra. Detta med att ha en 14 årig kåt gammal kärring här hemma är fan inte lätt. Och ja, jag hoppas jag har fel men även Molly visar tendenser till att löpa. Giv mig styrka eller så skjut mig?!

Det har varit en lugn och skön dag och kvällen är magisk. Vi har varit på promenad vid ängarna ikväll och tårarna har runnit. Tankarna på mamma är påtagliga ikväll så det är tufft. Jag har tagit mig ett glas vin och suttit och stått ute i trädgården i kvällssolen och bara varit. En del av mig är så trasig och resten av mig försöker leva på så normalt och vanligt det bara går, men det är tufft.  Fy fan vad tufft det är och speciellt när man är ensam och sjömannen är till sjöss. Saknaden efter mamma är brutal och när man känner hennes doft så är tårarna inte lätt att hålla tillbaka. Mamma, du fattas mig. Så.jävla.mycket.

Resten av kvällen blir lugn, musiken strålar från högtalaren, jag har tänt ljus och kamphundarna har ätit, varit ute med mig i trädgården och nu ligger dom utslagna här i soffan hos mig.  Deras närhet och kärlek när man är ledsen är så mycket värt.  Så ja , jag är glad över beslutet att vi åkte ut hit, mest för hundarnas skull.

Så nu ska jag ta en allergi tablett till. I dag slog pollenallergin till ordentligt på mig. Jag har en längre tid haft känningar av den men inte påbörjat medicinering, men i dag  .. herre min skapare vad ögonen har kliat, halsen har kliat och jag har nyst som om det inte fanns en morgondag. Så ja, kvällen blir lugn med tända ljus och kamphundsmys.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.