Camping livet

Kaffe i solen, snoppshock och kvällsjobb

Lördag morgon, solen skiner och jag är helt slut i kroppen. I går kväll la vi oss extremt tidigt och sjömannen sov redan vid 21 tiden, jag hade värk i lederna och kunde inte sova så jag kollade lite youtube videos och när jag väl blev trött kunde jag inte somna för att oavsett hur jag låg så värkte lederna så det var ju bara att kliva upp, ta en värktablett och en tablett för magen. Jag hatar dessa jävla mediciner, för nu har jag tagit dom varje dag igen och tror ni inte på fan att magen gör uppror och börjar värka? Så nu får jag ta tablett för att inte det ska uppstå ett magsår .. igen! Livet,det är fan helt fantastiskt.

Jag drar mig ur sängen, sjömannen har kokat kaffe och tröttheten har ett nytt ansikte och ja, kissnödig som fan traskar jag bort till toaletterna, öppnar dörren och möts av en naken man med raklödder i ansiktet och en jättepung och ett – guttenmorgen ?!  Ja godmorgon på dig med var mitt svar och tankarna var, varför i helvete är du så jävla pigg och varför i helvete skyller du inte dig ? Och ja, det där är nog den största pung jag skådat i mitt liv. Jag blev nästan lite rädd.

Lördag och jag ångrar att jag inte tog semester hela helgen. Jag hade behövt det , vila kroppen och bara vara, men nu är det som det är och jag har ett kvällspass på jobbet och ett morgonpass i morgon. Sista passen med kollegorna innan jag tackar för mig och börjar en ny era i mitt liv hos andra fantastiska kollegor som längtar och väntar på mig och min kunskap .. och sjuka humor!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anna 3 juni, 2017 at 11:44

    Hahahhahaha! Jag hade garvat ihjäl mig om jag sett det 😂😂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.