Camping livet

En kväll på campingen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Solen tittade tillslut fram .. och sen kom regnet och sen kom solen igen!

Vi har haft en lugn och skön eftermiddag och kväll. När det slutade regna trotsade vi det blöta gräset och sjömannen drog fram både trimmer och gräsklippare och började snygga till tomten, tills batterierna dog och vi fick lägga dom på laddning och vi får helt enkelt fortsätta i morgon och förhoppningsvis är det bättre väder.

Sen blev det en runda till underbara Anki för lite spritser, skitsnack och yatzy och nu har vi nyss fått i oss mat och jag har fyllt upp ett glas med rosé som vi hade här vagnen och middagen är intagen. En snabb runda upp till campingkiosken och kramas med underbara Rosa och snart kommer Anki förbi oss då Olle jobbar ikväll, så vi tänkte sitta hos oss, dricka mer spritser , prata och spela yatzy. En lugn och skön kväll på campingen , vid vagnen med fantastiskt sällskap.

Det där med tanken att försöka skriva klart gäsbloggsinlägget som ska skickas iväg och en krönika ska påbörjas var ju bara att glömma. Det här med husvagnslivet är alldeles för skönt för att lägga extra energi på jobb relaterade saker, huvudsaken bloggen blir  uppdaterad ett par gånger per dag så är bögen nöjd.

Nu ska jag se om sjömannen är sugen på hångla eller om han sparar resterande till kvällen då det i dag är internationella kyss dagen. Ni har väl tagit så många kyssar ni kan få? Egentligen är jag värld en kyss per minut.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marie 7 juli, 2016 at 22:09

    Så härligt, hångla på ni =D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.