Livsstil

Kaffe intravenöst, ladda om och cravings

Kaffet behövs intravenöst.

Hej Lördag, hej solen och hej kaffet.
Holy shit så trött jag är men det ordnar snart upp sig efter ett par koppar kaffe, eftermiddagspromenaden med kamphunden är gjord och det är magiskt väder ute, hösten vad händer? Snälla kan detta magiska väder bara fortsätta och visa sig även måndag och tisdag då jag ska enligt plan vara ledig? Snälla ? Jag ber, är det för mycket begärt?

Jag har fixat i ordning mig, ska pausa … jag återkommer… här är jag , kaffet är påfyllt och nu ska jag ladda om för natt 3 av 4:a på jobbet. Nätterna har gått snabbt och jag hoppas de kommande 2 nätterna går lika snabbt som natten som var.

I dag på morgonen  när jag körde hem från jobbet så funderade jag, jaha  vad ska denna lilla stjärtis äta till middag i dag då ? Jag kom inte på något först jag kom hem och såg nätpåsen med avokados.  Åh jag ska äta de fantastisk goda mackorna med avokado, stekt kycklingpålägg och chiliflakes. Satan vad det vattnades i munnen och jag har fan drömt om dom. Detta cravings går fan i vågor och just nu vill jag äta dessa mackor på finncrisp/thin crispa  .. hela dagarna. konstant. Är jag skendräktig? Är mansveckan på ingång? Eller är jag bara inne i någon living healthy life ( eller inte ?!).

Nu  .. kaffe och så steka kycklingpålägg, mosa avokado och sen låta smaklökarna leva sitt bästa liv. Dröm!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.