Livsstil

The man box, hundjävlar och dagen är kommen

DSC_6205

Tisdag och jag har sovit sådär. Igår kväll hade jag riktigt ont i muskler och leder och mina bihålor gjorde så jävla ont. Inte nog med det så tappar jag snusdosan i mörkret och den öppnar sig, i jakten på lampknappen så lyckas jag trampa på nästan all snus… Och för att toppa det hela så hade jag just varit ute med kamphundarna och gissa vad hundjäveln Gizmo gör? Jo lyfter på benet i soffan .. igen?!

Mikael Jackson hängde en unge ut från balkongen, jag hade god lust att göra samma sak med hundjäveln. Men i dag är det förlåtet, men jag måste börja leta fram kläderna på de små liven. Gizmo är ju så liten så han fryser riktigt mycket nu när han är ute, så jag tror det beror på det. Han kissar inte riktigt i från sig ordentligt.  Men i dag älskar jag honom lika mycket ändå .. trots att han gör mig tokig och ännu mer tunnhårig.

I går fick jag en ny leverans från the man box. Godsaker för oss män. Ny ansiktkräm, hårvax, tandkräm, eko-lypsyl och något ansiktsvatten tror jag det är?

Wah. Det är för fan tisdag i dag.  Nu blev jag nervös så jag skiter snart på mig. Det är i dag det gäller alltså? Oh lord  .. 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kidde 13 oktober, 2015 at 10:06

    De lät ju ingen vidare…..men va bra att de är bättre i dag Tommy 🙂 Ja de är tisdag idag o du de fixar ju du 😀
    Ha de bäst!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.