Livsstil

1:a December- En julkalender som skänker glädje

dsc_3270

1:a December och här lyser ingen stake upp min tillvaro.  Inte här hemma i alla fall ,men grannar låter sina lysa starkt och på kronprisen taket ser jag en julgran lysa. Juletiden är inget jag är något stort fan av, visst fan är det mysigt men det är pyntande med massa krimskrams överallt , nej det orkar jag inte med i år. Men julgodis vill jag ha haha!

I dag vaknar jag upp och inser att helvete Totten, du har ännu en gång lyckas med det genigala draget att glömma köpa hem mjölk. Hur fan lyckas du så ofta? En latte älskade människa har väl alltid laktosfri mjölk hemma och är redo? Men nej, inte denna stjärtisen. Så i dag fick det bli en helt sedvanlig kopp kaffe med vispgrädde i .  Min mage har lite svårt för svart kaffe, så grädde får duga i dag.

Julkalendrarna startar i dag. Många bloggare har julkalendrar, butiker har erbjudanden, webshoppar har erbjudanden och självklart kör jag även i gång min julkalender, fast inte här i bloggen. Utan på instagram och på bloggens facebooksida :Tommytott på båda ställena. Förra året körde jag en 24 days of christmas på instagram och den blev så uppskattad, så jag kör en favorit i repris med en ny julkalender. Skillnaden med min och andras julkalendrar är att min inte är av materiella ting, men minst lika mycket kärlek bakom. Det kommer upp en video varje dag, med julsånger i diverse kunstulationen för att väcka känslor och skänka glädje. Många har det tufft på julen och att kunna hjälpa många barn och vuxna till ett skratt, värmer enormt! Ja, ännu ett år ger jag mig på saken som gjorde mig ännu mer tunnhårig, fick folk att älska och hata mig ännu mer och fundera på vilken diagnos jag faktiskt lider av, men jag kan med handen på hjärtat ärligt säga att, diagnosen heter mänsklighet och med några nypor galenskap. Totten sjukan tror jag den får heta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 1 december, 2016 at 11:28

  Det behövs lite glad galenskap här i världen! Ha en fin adventstid!

 • Reply Marie 1 december, 2016 at 12:03

  Din julkalender låter helt perfekt. Jag har inte heller den traditionella bloggkalendern, Min blogg är inte sådan med tävligar och ragga besökare osv,

  Utan jag vill helt enkelt bara ha en julig inspirerande kalender och hoppas att jag skapat det

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.