Camping livet

Kaffe vid husvagnen

Kaffe vid husvagnen.

Godmorgon eller ska jag säga godförmiddag, för kl 10 är det väl förmiddag om något kanske haha? Men jag har semester så jag tänker att morgonen kan starta lite när den vill och när vi känner för det. I natt sov vi kvar här i husvagnen och det var oerhört skönt att vakna och kunna ligga och dra sig. Sjömannen flög upp ur sängen, gick morgonpromenad med kamphunden och sen vet jag inte vart han fick sin energi i från, men han har sopat golvet här i förtältet och gått och små plockat. Jag fixade kaffe till oss och sen njöt jag av utsikten, fixade med fotot ovan och jag stör mig mer och mer på glasögonen att jag var så jävla dumsnål att jag inte tog antireflex, men nya brillor ska fixas nu till veckan. I need it!

I dag har vi ännu en dag som vi inte har planerat utan tar den som det kommer. Solen värmer och nästan kokar oss här i förtältet. Så ligga på solsängarna lär det bli. Eventuellt så ska vi dra till Anderslöv en runda och kolla in marknaden som tydligen är där, bara för att fördriva tiden. Om det är något häpnadsväckande vet jag jag inte, men det är ju något att roa oss med i alla fall. Allt beror på humöret och hur vädret är.. Solsängen lockar extremt mycket även i dag.

Så vi får helt enkelt se. Det är lördag förmiddag och kaffet ska först drickas upp. Vi tar det som det kommer.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.