Livsstil

Förkylning, hosta och sista semesterdagarna

Sista semesterdagarna.

I går ekade det tomt här inne och det var av den anledningen att jag inte orkade sitta vid datorn och att jag tog söndagen helt ledig. Det är inte ofta jag gör det , men nu när jag har semester och det är dom sista dagarna på semestern och sjömannen är hemma ( han åker på onsdag igen ) så kan det hända att det blir lite tomt här inne, just för att jag vill ta vara på tiden med honom.

I går var vi lite uttråkade och ville göra något men uppenbart var ingen annan sugen på göra något, så vi kollade in fynd börsen, en stor loppis som blivit asadålig. Vi har inte varit där på flera år och det har verkligen blivit sämre. Efter det körde vi och handlade 3 stora kassar på Lucu Food. Fantastiskt vad mycket dom har och vilka priser.

Jag har sovit kasst de senaste dagarna igen och det beror på värken som infinner sig på kvällarna och jag har så ont i mitten på ryggen.  Jag hatar allt med fibromyalgin och speciellt att den sänker mitt immunförsvar när jag har värk och där med dragit på mig ännu en jävla förkylning med en fruktansvärd hosta.  Sjömannen skäller på mig för att han oxå har fått hosta, så i dag ska det inhandlas ny hostmedicin och se om det kan hjälpa, vi har inhandlat strepsil och jag som inte klarar av nässpray utan hulkar och håller på kräkas av skiten har köpt det. Testat en gång och höll på kråka, sen har den fått stå haha!

Men nu ska vi inte deppa över det, utan fortsätta att njuta av de sista dagarna på semestern och ta tillvara på tiden. Vi hörs kanske senare i dag, annars i morgon. Om jag inte blivit akutförsämrad i mansförkylningen och ligger döende, men det brukar ju inte ske med oss bögar, för vi drabbas tydligen inte av samma hemska mancold som män i heteroförhållanden verkar det som 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.