Livsstil

Mamma, varför i helvete lämnade du oss så tidigt.

Jag har lovat mig själv och min psykolog att våga vara mig och våga hitta tillbaka till mitt sanna jag i skrivandet. Here we go…

Jag har haft sån fruktansvärd huvudvärk och klump i magen hela eftermiddagen så jag har mest legat och vilat, men tillslut tänker jag bara, vafan Totten, du måste ta tag i allt du skjutit upp pga extra pass på jobbet och mycket jobb, tvätten sköter sig inte av sig själv , återvinningen kommer inte ut, växterna planteras inte om av sig själv och så körde jag i gång. Jag körde i gång en anthem lights på spotify och när jag står och viker tvätten så stelnar jag till, tårarna bara rinner och jag hör musiken .. Det var som att allt bara stannade och jag kunde inte stoppa det.

Jag lyssnar ofta på anthem lights, en fantastik grupp som sjunger covers men när dom sjunger låten you raise me up , låten vi spelade på begravnigen för dig mamma, så stannar allt, tårarna bara rinner. Jag hörde den i veckan när jag stod en lördag kväll på Malmö C och väntade på bussen hem efter tåget från jobbet. Tårarna bara rann, jag kan inte hindra det och hela jag gör ont. Det gör så jävla ont i hela mig. Det känns som att hjärtat ska stanna och jag vill bara skrika rakt ut.  Jag är inte redo att lyssna på denna fantastiska låt ännu , men ikväll kunde jag inte stänga av.

Senaste den spelades mot min vilja var på min älskade lilla syster 30 års fest och Kakan sjöng den, jag vill inte men Lizette sa att jag behövde höra. Jag hörde början på den , sen var det blankt , tårarna bara rann.  Ikväll kom den , i vanliga fall har jag kollat om den är med men ikväll kollade jag inte.  Tårarna bara rann och rinner och det värsta är när jag står och viker tvätten, så försvinner doften av nytvättat och den fruktansvärda stanken från mag och tarm avdelningen på Akkis infinner sig. Tårarna rinner ännu mer.

Mamma, varför i helvete blev det så här ?
6 månader sedan du lämnade och jag kan inte och vill inte förstå varför det blev så  här. Varför i helvete lämnade du oss så tidigt ?

Jag vill ringa dig varje dag, varje jävla dag vill jag ringa dig och berätta om livet, om mig och sjömannen och om att jag höll orden jag lovade där dagen innan du somnade in, jag lovade att följa hjärtat och göra det som känns rätt för mig. Mamma , jag har ännu en gång valt att följa hjärtat och det som känns rätt för mig , men vart fan är du ? Vart fan är du när jag behöver ringa och berätta det?

Älskade älskade lilla mamma,  fy fan vad du fattas mig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.