Livsstil

Middag, byggare bob och mailande

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredag kväll och jag har varit på middag hos syster och Matte H. Det bjöds på fläskfilé, pommes , halloumi  , sallad och gott i glasen. Fantastiskt trevligt och det bästa av allt – hemma på knappt 3 minuters gångavstånd haha.

Vi har pratat skit, skrattat, skicka snapchats och lekt byggare bob ?! Jag har skällt som satan ikväll på de där 2 för att dom handlar möbler på ikea ?! Det krävs fan utbildning som hjärnkirurg för att kunna montera de där möblerna, men jag lyckades tillsammans med syrran få ihop deras hatthylla, även om Matte H fick trycka ihop det helt , då kraften i denna kroppen inte är vad den borde.. Jävla fibrohelvete!

Klockan slog 20 och jag blev trött som ett helt pensionärshem,seriöst?! Vad är det för fel? De senaste dagarna har jag varje dag legat i sängen kl 20 men inte kunnat somna, men varit så trött så jag knappt vet vad jag heter. Men i dag är det fredag, så när jag kom hem fick kamphundarna mat och jag hällde upp de sista bubblet, tände ljus och gav mig fan på att jag ska hålla mig uppe och rasta kamphundarna tidigast 22 så kanske dom inte väcker mig kl 06 i morgon bitti för att dom vill ut .. Jag behöver sovmorgon!

Så i stället för att lägga mig satte jag mig här vid datorn och tänkte börja maila lite och faktiskt börja skriva och fortsätta fundera på upplägg och hur jag vill nå ut till flera och hur jag ska få skolor att nappa på att ta in mig som föreläsare inom HBTQ ämnet.
Dessutom saknar jag sjömannen mer än någonsin. Ibland går dessa 14 dagarna ovanligt sakta , som denna perioden. Det känns som jag aldrig ska få hem honom!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sandora 5 februari, 2016 at 21:47

  Åh Ikea… när ska folk lära sig att inte handla därifrån? Finns dessutom mycket snyggare än det dom har!

 • Reply Malin 6 februari, 2016 at 18:09

  Vet du vem Ola Lindström är?
  Ang föreläsningar. .tänkte jag.
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

 • Reply Strona 27 maj, 2016 at 14:33

  Very good article. I’m really hapy to visit your website. Pozdrowienia!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.