Camping livet

Kamphundar, ledighet och campandebögar

Kamphundar .. strike a pose.  Chanel försöker smita och Gizmo tror att han ska få godis. Men för fan, kan du inte bara vara söt och inte visa dig från din rätta sida när du väl ska vara med på bild? Glada blev dom när jag kom hem från jobbet .. ja även sjömannen blev glad haha!

Min tuffa vecka med jobb är avklarad och efter jobbet körde jag hem till lägenheten för att hämta en extra flaska bubbel. Sjömannen sjöng campo veijo, campo veijo när han öppnade kylen när jag kom ner, kamphundarna skällde och jag log mitt mentalt störda leende och tänkte  – jag överlevde veckan nu får jag snart öppna en flaska bubbel!

Det är en fantastisk känsla att få komma ner till vagnen och bara vara. Alla rekommenderar att man ska ta sig till lund över valborg, min vi väljer husvagnen och vi ska tydligen mysa med Anki och Olle ikväll. Så campandebögar, goda vänner, god mat och gott i glasen och solen skiner – det kan fan inte bli bättre!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.