Camping livet

Sömn, glamouren flödar och svenskarna har fått diagnoser

Ni anar inte hur trött jag var i bilen på väg hem till husvagnen i dag på morgonen. Aldrig har dryga 3 mil varit så långa. Väldigt långa och självklart kan ju folk fan inte köra på en motorväg. Antingen kör dom så fort att hade dom kunnat så hade dom krupit in i gumpen på en eller så har sniglarna vm mot sengångarna. Kör för helvete var en fras som jag använde mig av ofta.

Rasta kamphundarna, utfodra dom och sen hoppa ner i loppelådan. Vi hånglade gött jag och kudden.  Och nu är jag vaken och har varit ett tag, fixat lite att käka. Lidl´s baguetter blev dagens måltid, serverat på plasttallrikar – Allt för att slippa disken 😉 Men vi måste diskutera lite här och ge Lidl ett minus. Paprika. Förhelvete?! När ska ni sluta upp och använda detta anabola bär på allt?! Det smakar inte gott. Må hända det är nyttigt, men är det inte gott äter jag det inte. Det var ju en jädrans tur att det inte var majs på maten oxå, för då hade det åkt i soporna. Så ett råd, lägg inte på massa mög på maten, de som äter det kan väl lägga dit det själv?

DSC_4426

Midsommar är runt hörnet och i de sociala medierna florerar det jag fixar inför midsommar helgen, det handlas ( läs hamstras sill och sådana illaluktande grejor ) och jag måste fan klargöra en sak : Svenskar, ni lider av en obehaglig OCD och är har ett osunt självskadebeteende. Seriöst?! Fiskhelvetet tar nog inte slut denna helgen. Jag var på affären i går en runda innan jobb, vilket jag ångrade bittert. I går var det smockat på affären, folk sprang värre än i i varuhuset Gekås med sikte på – Nypotatis, dill och silhelvetet. En tant vrålade – Glöm inte den fantastiskt goda senapssillen. Ta gärna 4:a burkar men spring först till fiskdisken så inte ålen tar slut . Med det största versaler jag någonsin skådat. Trumhinnan bytade kropp och jag sa bara , det kanske är tid för tant att rensa öronen alternativt köpa 5 hörapparater till varje öra. För du vrålade fan för HELA butiken?!  Så ett hett tips, ska du på en matvarubutik i dag, åk inom en sportaffär och köp hockeyutrustning. Folk är fan inte kloka och stinker fisk. Risken att det blir stora rubriker i tidningarna om att : Kund dog , blev överkörd av äldre människor som har ett mål i sikte med kundvagnen – Sillen! 

Så .. skönt att jag varnar.  Jag själv ska inte fira midsommar nämnvärt. Jag sover bort dagarna, i morgon ska jag nog kränga grillad kyckling och någon sallad med syrran. Jag sover på dagarna, jobbar på nätterna, men i natt ska jag minsann gå in i midsommar-mode. Totten ska göra midsommartårtor till kollegor och boende på jobbet! Massa socker och grädde. En och annan gubbe sätter nog på tårtan med!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.