Livsstil

Roadtrip, kvällsjobb och husvagnsliv

Jag är fylld av kärlek och är så glad. I går fick jag meddelande om att världens bästa Ewa , Peter , Nathalie och Tyra skulle inta Helsingborg vid 18 tiden. Jävla mög att jag jobba till 21.30 men när jag kom hem så var det en självklarhet att vi skulle byta bil för att göra en roadtrip och kramas och umgås i någon timma. Först byta strumpor så sällskapet inte skulle dö av odören och så åkte en flaska bubbel med. Det var fantastisk att få krama om Ewa , dricka bubbel i tandborstglas och äntligen få träffa Peter. Strax efter 01 var hemma igen!

Jag har fått i mig frukost och självklart en Nocco. Kaffekapslarna är slut och jag har bara koffeinfritt samt någon chokladvariant kvar och det är jag inte sugen på så en nocco får kicka i gång min dag och i dag blev det en tropical. Det börjar sina i kylskåpet med mina noccos så jag måste snart börja köpa hem lite mer av favoriten Caribbean. I need it in my life och hoppas verkligen nocco tar in denna permanent så det inte bara är en limited edition.

Så jag lever och jobbar och tänkte bara passa på att titta in här lite snabbt, för nu måste jag börja packa. I dag åker sjömannen och kamphundarna ner till husvagnen, så jag måste packa innan kvällsjobbet då jag kör ner ikväll när jag slutar och sen att jag kommer vara mer död än levande i morgon när klockan ringer då jag måste kliva upp ännu tidigare i morgon eftersom jag ska köra från husvagnen till Malmö. Bara 2 pass kvar innan jag är ledig – i can do it!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lisa Engelke 29 april, 2017 at 14:23

  Härlig blogg 😊
  Jag har också två “kamphundar”. Långhåriga.
  Trevlig helg
  Vänliga hälsningar
  www alltutomlagom.blogspot.se

  • Reply tommytott 30 april, 2017 at 16:53

   Tack så mycket!

   Trevlig Valborg! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.