Camping livet

Valborg, livmoder och Första Maj

Godmorgon godingar. Första Maj och jag vaknar upp till en ledig dag, strålande sol och sjömannen tog kamphundarna. Det behövdes verkligen så nu vid 9 tiden tog jag mig upp ur sängen och det är en fantastisk känsla att komma ut i förtältet och känna friheten och värmen. Det är inte en lika fantastisk känsla att gå bort på toaletten och när man öppnar dörren så får man en fundering på om man verkligen gått in på en toalett eller om det fan är en förlossning. Rövhålet sluter sig innan man ens kommit in. Detta med offentliga toaletter och jag är fan ingen bra kombination , vi fungerar inte.

Frukosten är intagen och vi skrattar åt gårdagen. En fantastisk Valborg med underbara vänner, vi käkade toast med lax och rostbiff, jag hoppade laxen och höll mig till rostbiff, drack gott vin, mora nisse och gick och kollade en stund på majbål och skrattade så tårarna sprutade. Vi gick rätt snabbt tillbaka till campingen, tårarna sprutade, sjömannen försökte fånga en fasan till Anki innan vi återvända till Anki och där livmodern väcktes till liv. bokstavligen!  Tack fantastiska vänner !

Nu är kaffet slut i koppen, jag ska gå och duscha och sen får vi se vad första Maj har att erbjuda. Vi ska eventuellt på en tripp med Anki och sen är jag som vanligt ute i sista sekund, en krönika ska skrivas och den ska vara inne senast i morgon och jag har inte ett ord klart på den. Hur fan lyckas jag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.