Stuglivet

Kåt som fan, middag och friyay

Ännu en fredag.

I går blev vi inbjudna till ett par vänner, Annika och Krille på middag sådär spontant på eftermiddagen kvällen kom frågan och självklart tackade vi ja och det är inget vi ångrar. Satan vilken godmat och så mycket skratt. Visst är det härligt när man hittar personer där man känner att här kan vi vara sig själv och man inte behöver tänka på vad man säger? Helt magiskt.

Självklart tog vi med oss kamphunden så hon fick leka lite med sina fyra pojkvänner, japp detta är en tjej med många killar alltså.  Chanel är 13 år och löper tydligen fortfarande, för satan vad hon visade upp sig för vissa av dom och när dom kom för nära så fick dom stryk haha. Våran gamla kärring är tydligen kåt som fan och stackars pågarna, här bjuder kamphunden in och när dom kommer nära så jävlar blir det fight. haha!

Fredag och kaffet intas på verandan och vi kan fortfarande njuta av temperaturen. Sjömanen har nu bokat sin flygbiljett till jobbet och nu börjar det bli slutet av semestern 2021. Herregud vad fort det har gått och herregud vad vi har njutit. Vi har inte gjort något speciellt och det är väl det som är semester, det har varit fokus på att bara vara, njuta och göra det man känner för. Eller inte känner för. Men ännu är inte semestern slut så ännu blir det ingen summering helt. Men det är fredag och ja, i dag ska jag fan ha kina mat till middag. Punkt. haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.