Stuglivet

Den veckan, stugfix och fler timmar

När man önskar att man kunde göra något.

Måndag och en ledig dag. Jag vet att det varit tomt här i bloggen men jag har haft en vecka med mycket jobb och då menar jag verkligen mycket. Jag jobbade måndag-lördag förra veckan och i lördags efter jobb blev det vinkväll hos bästa Stina istället för att slappa på soffan. Svinkul var det. I går söndag så var jag ute i stugan och målade.

I dag klev jag upp, drog till Rusta och köpte nya penslar och skulle köpa mer färg men jag glömde färgen. Väl ute i stugan så får jag ett samtal som gör att jag blir så jävla ledsen , arg och ja . inget jag kan gå in på , men det finns inget värre än att höra en människa som betyder så mycket för en vara ledsen och så kan man inte vara hos personen och få stötta.  Men allt löser sig och jag fick ett ryck efter att jag målat och fixat att jag pratade med sjömannen , drog till återvinning centralen och slängde 6 säckar med skit och så inom rusta för att köpa mer färg. Dessutom gick jag loss i ilska och slet ut sängstommen som var fastspikad i väggen och sen började jag måla sovrummet.  Tanken var att vi skulle göra det tillsammans jag och sjömannen, men jag slet ut skiten där i från och målade klart sovrummet. Så nu när sjömannen har varit borta så har jag hunnit med att måla alla lister i vardagsrummet, målat köksluckor, alla lister i köket samt en omgång vit färg i köket. Jag har hunnit målat klart det lilla rummet och i dag då målat klart i sovrummet, det som är kvar att måla är listerna i sovrummet och det fixar vi i slutet på denna vecka när sjömannen äntligen är hemma igen och då är det klart med målningen i stugan och vi kan börja köpa möbler och flytta in .. Jag längtar så mycket.

Veckan då sjömannen äntligen kommer hem.

Jag har gått och längtat efter denna veckan så länge.  Det har känts som att dessa 14 dagar har gått ovanligt segt men äntligen är veckan kommen och han kommer hem. Jag och kamphunden är nu hemma i lägenheten igen och jag skulle behöva fler timmar. Timmarna bara springer iväg nu när man är i stugan så nu när jag är hemma så har jag kört i gång en maskin med tvätt och ska beta av mailen som jag ligger efter med. Mysa med kamphunden och gå promenad med henne innan jag hoppar i duschen och lägger mig i sängen och ser tv.  I morgon är det jobb igen och dessa 2 dagars ledighet har bara sprungit iväg

Hur har ni det?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.