Stuglivet

Köksrenovering

| I samarbete med  Entreprenadhuset

I rådande pandemi så ställs ju mångas semesterplaner in och speciellt de som hade bokat in drömresan under sommaren , att få komma iväg och bara vara, byta miljö och få vara med dom man håller kära. Detta är ju inget vi här kan styra över och därmed får man planera om och får ha “hemester” i stället och därmed får man skjuta upp drömresan för ett senare tillfälle.

Många hänger läpp över drömresan som inte blir av och visst fasiken är det trist som fan men samtidigt så känner jag att nu får man försöka göra det bästa av situationen som råder och det kan bli hur bra som helst och då det blir semester på hemmaplan får man planera om och kanske ta tag i den där renoveringen som så många har påbörjat. Kanske är det en köksrenovering som ni planerat men skjutit upp på obestämd tid , för att ni tycker att köket fungerar så bra ännu och resan prioriteras, men nu kan drömköket bli verklighet istället för drömresan.

Som ni vet så har ju jag och sjömannen vårat lilla paradis, lilla villan. Våran stuga som vi lägger ner hjärta och själ i. Här spenderar vi våran andra sommaren och vi har fixat en hel del och nu under våren så rev vi våran uteplats och det byggdes en stor terrass som vi är så nöjda över. Nu under sommaren så är det bara små saker som fixas och piffas upp med men till hösten har vi en plan på att vi ska renovera köket och redan nu har vi börjat små kolla på hur vi vill ha det och jag kan verkligen rekommendera entreprenadhuset för både inspiration och för att ta in hjälp, då dom har bredkompetens och har funnits i över 30 år. Deras inspirationsfoton som dom har på sidan är helt magiska och jag blir helt sjuk. Det kliar i fingrarna att redan nu börja, men sommaren ska först gå och semestern och när säsongen är över kommer vi köra i gång med rivning av köket. Jag kommer absolut ha ett öga på Entreprenadhuset för inspiration till vårat kök – ta en titt du oxå i fall du har påbörjat eller ska påbörja en köksrenovering!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.