Stuglivet

Söndag morgon

Söndag morgon i stugan.

Så är det söndag morgon och som vanligt är vi uppe innan kl 08. Kamphundarna är rastade, varsin latte är fixad och det är något speciellt med att vakna upp här i stugan. Det är disigt ute men enligt väderprognosen så ska det bli topp väder även i dag, vilket vi hoppas på.

Vi gick jag och la oss innan kl 22 i går kväll. Jag orkade inte sitta uppe och se hela Lets dance. Är trött i kroppen så kände bara för att jag vill lägga mig och se tv och förhoppningsvis sova tidigt, men det är mycket tankar och i natt har jag drömt så mycket konstiga drömmar. Vaknat ofta men som tur är kunnat somna om snabbt.

Det är inte samma magiska morgonväder i dag som i går, men det sägs enligt väderprognosen att det ska bli superfint även i dag så i dag hänger vi nog kvar i stugan lite längre över dagen, ska gå iväg och lämna någon koppling till Siesing som vi inte har behov av och sen får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda. Det enda jag vet är att vi måste handla till kvällens middag, sjömannen har tjatat sen i går om att han vill göra kebabtallrik hemma ikväll, så kebabtallrik it is!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.