Livsstil

Krönika, latte och ge mig sommar

Ny krönika i fibromyalginytt.

I går trillade tidningen fibromyalgiNYTT in i brevlådan och där på sida 24 ser nu ännu en gång min nuna och jag är oerhört tacksam för att tidningen älskar mina krönikor. Och när tidningen trillade in höll jag på få ett hjärtstopp och funderade på i fall jag missat dead line för att skicka in till nästa nummer. Alltså, när ska jag lära mig att skriva upp deadline dagarna? Jag mailade snabbt redaktionen för att få höra och hoppas jag slipper ha svansen mellan benen och skämmas .. ännu en gång haha!

Det var ingen rolig promenad med kamphunden i dag. Detta väderomslag gör att jag har lust att hugga av mig delar av kroppen. Jag har sovit så fruktansvärt dåligt i natt med en jävulsk värk så i dag blev min frukost en latte, det är ungefär vad jag får i mig nu på morgonen i dag. Jag hatar detta och blir så arg och ledsen, det har gått så bra med kosten sen i fredags och jag har fått i mig frukost, lunch och middag men så blir det väderomslag och kroppen backar och värker som fan och ja, när kroppen värker försvinner min aptit. Jag hatar detta.  Men jag försöker se det positivt ändå, det kunde varit så mycket värre – om ett par månader är det vår igen !

Min lediga dag i går sprang iväg. Jag förstår inte hur tiden kan gå så snabbt. En dags ledighet när man har jag jobbat lördag-måndag är inte optimalt och nu har jag onsdag och torsdag kväll och sen fredag morgon innan 2 dagars ledighet. Jag har lite för mycket att göra på schemat för att ha så lite ledighet haha. Nu blir det bara dricka latte, mysa med kamphunden och plocka ordning lite här hemma innan jag ska traska iväg till jobbet.

Dagens video i min julkalender är uppe på instagram. Kolla in den tycker jag 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.