Livsstil, Sponsrade inlägg

Inpeople

Söker ditt jobb arbetare eller skulle du vilja jobba som som konsult ? Inpeople Bemaning är ett företag som är specialister på skräddarsydda lösningar inom rekrytering, uthyrning och organisationsutveckling. Inpeople Sverige AB har sitt kontor i Växjö och har omkring 200 hel-och deltidsanställda och har lång erfarenhet inom HR-branchen och förstår utmaningen för sina kunder och kandidater har.

Jag hamnade på Inpeople Sverige AB när jag kollade runt efter jobb. Jag söker inte aktivt efter nytt jobb, men självklart kollar jag vad marknaden har att erbjuda mig. När jag tittade runt så gillade jag upplägget på sidan , att man själv kan välja om man vill jobba som konsult, deltid, extra eller bara söka en ny utmaning här i livet.

Något jag blev extra glad över är att jag ser att Inpeople i Växjö värnar om miljön och människorna och därmed vill göra skillnad för våran nästa generation och det är ju självklart alla barn som födds och redan finns och påbörjat sitt liv i vårt avlånga land. Dom samlar nämligen in pengar till barncancerfonden och har som mål att komma upp i 6000 :- och i dag har dom kommit upp i 1000 kr. Fantastiskt av ett företag att välja att samla pengar till något så viktigt.

Att hitta ett jobb som man känner är perfekt för sig själv kan inte vara det lättaste, jag själv har ett jobb som jag trivs otroligt bra med, men ser mig omkring efter vad marknaden har att erbjuda då jag jobbat länge på samma ställe och trivs super bra, men känner lite, är det detta jag vill jobba med resten av mitt liv? Känner jag mig helt nöjd med utvecklingen? Kan jag utvecklas mer ? Och vad är just jag bra på ? Det är många frågor man ska och kan ställa sig, och i dag är jag faktiskt lite sugen på just det Inpeople Sverige AB har att erbjuda.

*I samarbete med Inpeople Sverige AB!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.