Camping livet

Tårar , packning och campande bögar

Jag vaknar upp med världens ledvärk i dag och jag började till och med gråta av att bara röra på mig så i dag har det verkligen inte varit en bra dag värkmässigt och sen bölade jag lite till då min stora syster med familj kom och kramades och sa hej då. Att det kan göra så ont att säga hej då. Det var 5 år sedan vi såg sist och nu får det fasiken inte gå lika länge denna gången. Det har varit fantastiska dagar.. Vi saknar er redan!  Så när vi sagt hej då så packade vi kamphundarna och väskorna och gav oss iväg ner till vagnen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så nu är de campandebögarna på plats igen och vi har trots min värk slitit som djur då det var rena rama djungeln här nere. Fan att gräshelvetet ska växa så jävla mycket och det tog sin lilla tid då batterierna till trimmer och gräsklippare var slut så de behövde laddas, men vi fick låna trimmer av grannen och gräsklippare av världens bästa Anki och Lars-Olle.  Vi har packat upp, varit iväg och unnat oss mat från husses ikväll, vilket inte smakade lika gott som tidigare men vi blev mätta och det är ju huvudsaken.

Dessutom kan jag andas ordentligt igen då jag hittade laddaren och extra batteri till min följeslagare, Mr Olympus här nere i vagnen. Skönt att jag bara glömt det här och inte slarvat bort det så jag hade varit tvungen att köpa nytt.

Resten av kvällen blir lugn, det är tomt och tyst utan stora syrran med familj, men skönt att vara tillbaka till husvagnen, så kamphundarna kan springa in och ut så mycket dom vill ( näsan i alla fall). När dom skäller för mycket ställer vi för ett galler så dom inte kan ta sig ut och föra en jädrans massa väsen. Så en dusch och sen blir det en lugn och troligen en tidig kväll för bögarna bus !

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.