Livsstil

Ledig dag, revisorn och resa sig upp igen

En ny dag och nya utmaningar. I går var en av de värsta dagarna jag varit med om i mitt liv, jag  har nog aldrig känt mig så liten, så obekväm och tvivlat så mycket på mig själv. Jag hoppas slippa en sådan situation igen, men nu har jag upplevt det och förhoppningsvis tagit lärdom av saker och ting och i dag reser jag mig nog igen och försöker glömma gårdagen.

I dag fick vi sovmorgon och klev upp ur sängen vid 9 tiden. När jag kom hem från jobbet i går så var jag totalt slut i kroppen och hade sån fruktansvärd huvudvärk. Hade svårt att sova, men jag somnade tillslut.

I dag kör vi på en ledig dag och laddar om batterierna. Sjömannen köpte någon ny laktosfri drick kvarg till mig så det och en latte tillsammans med D-vitamin, vitamin Man och magnesium fick bli min frukost. I dag får vi se vad dagen har att erbjuda mer än att jag ska vara hos revisorn kl 12.  Kanske skriva lite utkast till bloggen och förhoppningsvis vill sjömannen ta en outfit bilder på mig, eller vill – han ska!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.