Livsstil

Beslutsångest, fantastiska vänner och parkeringsböter

I dag efter revisorn åkte vi till Majas Cottage och kollade lite. Så mycket fint och så mycket jag vill ha, dit måste jag åka igen och faktiskt shoppa och även testa på att smaka deras omtalade mat i restaurangen och faktiskt botanisera och se mig mer omkring. I dag blev det bara ett snabbt besök och vi shoppade inget.

Efter det körde vi till Malmö igen, plockade upp syrran och drog ner på stan en runda. Vi skulle köpa nespresso kapslar men det slutade med att bara syrran handlade och jag och sjömannen gick ut med världens beslutsångest. Dom har 1000kr rabatt på en maskin som vi vill ha, men vi kan inte bestämma oss. Jävla beslutsångest. Hem, snackade skit och bestämde att vi skulle gå till syrran och mattias och äta mat tillsammans och påväg till dom så ser vi en gul jävla lapp på min bil?! Tror ni inte på fan att vi lyckas lägga parkeringslappen under en annan lapp så den inte var synlig nog .. Heja oss och tack hitler för att ni är så jävla hård, skit på er !

Efter maten så kommer jag på att det är ju för fan after work shopping på stan. Så vi traskade ner till stan så Matte H kunde kolla på nya skor och vi kunde ju faktiskt kolla på kaffemaskinen igen. Men vi velar så jävla mycket, vi vill ha den men vi vet inte om vi känner för att lägga ut 2000kr på ännu en maskin  ( ja vi behöver en ny maskin till husvagnen ) så vi tänkte ta favoriten till lägenheten och den vi har här hemma i lägenheten till husvagnen. Men vi suger på karamellen ett tag till, vi har ju en kaffebryggare i vagnen så latte kan jag ju få ändå.

För övrigt så pågår det just nu en miljard tankar i mitt huvud. Hur ska jag göra? Gör jag rätt? Jag är så oerhört tacksam för sjömannen vid min sida, min lillasyster som stöttar mig och världens bästa miss bubblebutt som jag kan kräka av mig hos, bolla tankar och idéer med och bli lyft till skyarna och peppad till att tro på mig själv och inse mitt eget värde och min kunskap!  Nu ska jag stänga ner för i dag, lägga datorn på laddning och försöka sova och fundera på varför jag är så dum i huvudet som inte ansökte om semester i helgen, det börjar kännas i min kropp att jag jobbat alldeles för mycket de senaste månaderna!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Spinkfinger 27 april, 2017 at 22:36

  Hej!

  Det är lätt att fortsätta i de vanliga spåren alldeles för länge. Lyssna på din kropp nu, innan det går för långt! 🙂 Jag är själv sjukskriven just nu på grund av utmattning, för andra gången på ett år.

  Kram på dig

  • Reply tommytott 28 april, 2017 at 09:12

   Tack .. just det jag håller på att göra! Lyssna på min kropp!

   Trevlig helg!
   Kram

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.