Livsstil

Morgonträning, nocco och en spark i röven

Onsdag förmiddag och jag har varit på gymmet medan sjömannen var på vårdcentralen och träffade en dietist. Han har nämligen fått information om att han är glucosintolerant, som om det inte finns tillräckligt med intoleranser i denna familjen. Så medan han var där körde jag ett pass på gymmet och började nästan böla. Ibland hatar jag att vara mig och att livet aldrig ska få vara bra, jag hatar fibromyalgi så fruktansvärt mycket och vägrar låta den jävla sjukdomen vinna. Just nu så mår jag jävligt bra i min värk och är nu inne på andra veckan med träning och i går blev det 7km promenad och i dag ett pass på gymmet, så målet med minst 2 träningstillfällen per vecka är uppnått, men tror ni jag är nöjd med träningen? Nej för varje liten jävla led smärtade vid träningen i dag och passet blev inte som jag önskade, blev förbannad , tog i så jag höll på skita på mig och började må illa så fick sätta mig på golvet för hela världen snurrade … Heja mig haha och det är ju nu det börjar bli jobbigt, när fibromyalgimonstret “ernst-hugo 90+” börjar visa sitt missnöje är det viktigt att jag inte ger upp utan fortsätter träna.

Jag tog mig iväg, genomförde ett pass och klappar mig själv på axeln, tog en proteinshake när jag kom hem, en lång varm dusch och sjöng för kung och foster land. Fick på mig kläder och ber sjömannen fota mig, tror ni inte på fan att efter jag tagit fotot kollar på min tröja och den har blå fläckar på sig? Slet av den, skällde lite på sjömannen för att mina kläder är fula och att jag har komplex för min mage haha!  Men med en nocco så blir livet bättre, tack nocco och tack sjömannen för att du är lika störd som jag  så vi orkar med varandras psykbryt.

Så vänner nu slappar jag här hemma och ska om ett tag bege mig mot jobbet och i dag vill jag be er knipa lite extra med ballarna, hålla tummarna och ge mig en lyckospark i röven om ni ser mig. Jag behöver verkligen det. Verkligen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.